23.11.11

Jelgavā pie "Latvijas Krājbankas" veidojas uztraukto noguldītāju rindas

Jelgavā pie "Latvijas Krājbankas" veidojas uztraukto noguldītāju rindas

Latvijas Krājbanka Jelgavā
2011. gada 23. novembris, Jelgava
Plkst. 8:00 pie "Latvijas Krājbankas" filiāles Jelgavā vairāki satrauktie ieguldītāji veidoja rindu, lai spētu saņemt 50 Ls no ikdienas patēriņam. Šoreiz sabiedrisko attiecību speciālisti kārtējo reizi parādīja savu nespēcību rīkoties krīzes situācijās.
Ziņa par to, ka varēs saņemt 50 Ls, parādījās vakara vakarā pēc plkst.20:00. Citēju:
Sākot no rītdienas, 23. novembra AS "Latvijas Krājbanka" klientiem būs pieejamas izmaksas no AS "Latvijas Krājbanka" bankomātiem ar Latvijas Krājbankas emitētām debetkartēm, kuras piesaistītas fizisko personu norēķinu kontiem. Vienas dienas pieejamais limits noteikts 50 LVL apmērā.
Sākot no ceturtdienas, 24. novembra ierastajā darba laikā darbosies arī AS "Latvijas Krājbanka" klientu apkalpošanas centri, un arī tajos klientiem būs pieejams pakalpojums - naudas līdzekļu izmaksa noteiktā limita apmērā.
Ziņa ir saprotama, bet tajā trūkst dažu svarīgu detaļu:

  • no cikiem sāksies izmaksas, jo 23. novembris iestājas 12 naktī un īpaši satrauktie klienti varētu skriet uz bankomātiem arī nakts vidū;
  • nav konkrēti norādīts,  ka naudu varēs saņemt katru dienu, jo steigā var pārprast informāciju un saprast, ka nauda tiks izsniegta tikai 23. un 24. novembrī;
  • nav norādīts, ka norēķināties ar kartēm nebūs iespējams, jo kāds var mēģināt norēķināties ar karti, atļautā limita robežās.
Pie filiāles durvīm joprojām nav nekādas papildus informācijas par notiekošo un par to, kā rīkoties, ja rodas kādi jautājumi. 
Latvijas Krājbanka Jelgavā
Man joprojām nav saprotams, kāpēc sabiedrisko attiecību speciālistiem ir nepieciešama augstākā izglītība, ja viņi neprot komunicēt ar saviem klientiem.
P.S. Man taču pietika laika, laika sarakstītu savus, negāciju pilnus rakstus. :)
Glupais teica...

Braucu garām pusdesmitos, rinda bija kādus 50 metrus gan tur, gan Statoilā uz Rīgas ielas. Skats kā padomju laikos pie gaļas veikala pieveduma laikā! :o

rusantro teica...

Bišku traka tā situācija. Iedomāju, kas notiktos, ja nobruktu kāda no lielām bankām. Tad gan cilvēki nebūtu tik mierīgi.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search